Sponsoring

Om de kampen te kunnen ondersteunen hebben we natuurlijk financiële middelen nodig. Deze zomer steunen we plaatselijke kinderkampen die door Oekraïners worden geleid. Op die manier kan dit mooie werk ook onder oorlogsomstandigheden doorgaan en kunnen we de kinderen iets van vreugde en uitzicht geven in hun vaak bizarre omstandigheden.

U kunt de kampen steunen door een bedrag over te maken op te rekening van Stichting Oekroe Kampen. Voor gegevens zie onder aan de bladzijde. Als u € 50,- overmaakt ontvangt u een foto van een kind dat een kamp bezoekt met een kort stukje levensverhaal.

Ook voor Handen Wapperen is geld nodig. We kunnen voorlopig zelf niet met vrijwilligers naar het land. Stichting Oekroe zorgt tijdens deze moeilijke periode voor financiële ondersteuning, bijvoorbeeld voor een verwarmingsinstallatie in een opvang voor jongeren (waar nu ook vluchtelingen een onderdak vinden). Ook hebben we zo een keukeninrichting kunnen financieren waar nu meer dan dankbaar gebruik van gemaakt wordt.

Daarnaast is nog steeds financiële steun nodig voor medische hulp aan kinderen en jongeren. Meer dan voorheen zelfs. Wilt u een Oekraïens kind sponsoren voor 1 of 2 weken deze zomer, download dan het adoptieformulier en vul dit in!

adoptie formulier 2024
aantal keren gedownload: 52