Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.99.70 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Jaap de Mooij Jaap de Mooij uit RIJNSBURG schreef op 7 maart 2017 om 17:24:
Vanavond al weer de tweede voorbereidingsavond voor Kamp Oekraïne 2017 ! Ook dit jaar blew 3 kampen met kinderen die er reikhalzend naar uitkijken. Morgen volgt een kort verslag van de voortgang!!
Corine Corine uit Rijnsburg schreef op 2 september 2016 om 13:01:
Zojuist het schooljaar gestart met een dienst waarin zoveel vrolijkheid was, door te zingen met elkaar en de Heer te prijzen. Bij de deur is het prachtige bedrag van €625,60 opgehaald. Het bedrag is afgerond naar €650,00. We wensen jullie toe dat de kinderen tijdens de kampen net zoveel plezier zullen hebben als wij hadden tijdens de dienst! Gods zegen bij dit mooie werk. Hartelijke groet, namens alle leerlingen van de Rijnsburgse PCBO-scholen, hun medewerkers en alle kerkbezoekers, Corine van der Vijver
Jaap Jaap uit Lavki schreef op 6 augustus 2016 om 09:48:
Goede vrienden ! Even een berichtje uit Lavki. 180 kinderen, verdeeld over 3 kampen, zijn gistermorgen naar huis gegaan. 2 Groepen moesten ca 8 uur rijden, de 3e groep 2 uur om weer thuis te komen.Wij als Nederlanders van de 3 kampen zijn nu bij elkaar in Lavki en wij blijven het weekend hier om wat te chillen en een en ander te bezoeken. Maandagmorgen om 05.00 uur vertrekken we naar huis. We overnachten in een pension in Zuid Duitsland. Overigens zijn de grenscontroles tussen Hongarije en Oostenrijk nogal streng, zodat daar lange wachtrijen kunnen ontstaan. We hebben 3 geweldige kampen gehad warbij de Liefde van God centraal heeft gestaan. De meeste kinderen hebben nog nooit van Gods Liefde voor hen gehoord. De Geest heeft gewerkt en er zijn hier wonderen gebeurd! Zoals een jochie van 14 jaar die zijn moeder ging bellen om te vertellen dat hij de Here Jezus gevonden had en dat hij ook graag had dat zijn moeder van de Heer gaat houden ! Ook voor ons als leiding is het een meer dan verrijkende tijd! Prijs de Heer ! Hartelijke groet, Namens de hele Oek crew, Jaap de Mooij
Kees Kees uit Voorhout schreef op 30 juli 2016 om 13:22:
Hoi kampgangers, ik hoop dat alles goed met jullie gaat en dat jullie een fijne eerste week hebben gehad waarbij jullie veel voor de kinderen mogen betekenen. Eerlijk gezegd vind ik wel dat er weinig foto's en verhalen van jullie op de site staan. Zal vast iets technisch zijn of ik zit op de verkeerde site :). Hartelijke groet van Kees en Jonneke.
Hillie en Henk Kruidhof Hillie en Henk Kruidhof uit Rouveen schreef op 27 juli 2016 om 17:41:
Wij wensen jullie een fijn en gezellig kamp. Hennie veel plezier en sterkte. We denken aan en bidden voor jullie. groeten Henk en Hillie.
Corine Corine uit M schreef op 26 juli 2016 om 22:07:
Iedereen is goed aangekomen in Oekraine, de mensen zijn op de kampen hartelijk ontvangen!
admin admin uit Rijnsburg schreef op 25 juli 2016 om 21:01:
Rond 20.40 uur is de groep aangekomen in het hotel in Hongarije (vlak over de Oostenrijkse grens).
Daan Kromhout Daan Kromhout schreef op 25 juli 2016 om 12:26:
Beste mensen, Een veilige reis toegewenst. pas op jullie zelf en een heel fijn kamp...
Henri Buitenhuis Henri Buitenhuis uit Rouveen schreef op 24 juli 2016 om 22:56:
Alle kampgangers een goeie en veilige reis toegewenst. Veel succes bij de kampen en maak er een paar leuke weken van.
Corine Corine uit Mukachevo schreef op 24 juli 2016 om 21:41:
Op alle kampen is inmiddels een gedeelte van de leiding aangekomen om de komst van de kinderen morgen voor te bereiden. Iedereen heeft er zin!
Margreet Vooijs Margreet Vooijs uit Katwijk schreef op 24 juli 2016 om 19:45:
Lieve Willian en alle andere oekroe gangers een hele goede reis en een veilge aankomst en vooral heel veel plezier de komende 2 weken Gr Je Vader en Moeder
Jaap de Mooij Jaap de Mooij uit RIJNSBURG schreef op 30 juni 2016 om 14:45:
Vrienden ! Gisteravond, 29 juni, onze laatste voorbereidingsavond voor Kamp Oekraïne 2016 gehad. We waren dit keer te gast in De Poolster in Katwijk. En...alle 19 deelnemers van dit jaar waren aanwezig. De laatste zaken werden afgesproken. Zondag 3 juli zijn we te gast in de dienst van de Baptistengemeente Katwijk. Op DV zondag 10 juli, zijn een aantal van onze deelnemers in een uitzwaaidienst in de Immanuëlkerk te Rijnsburg. En op DV zondag 24 juli zijn we in de dienst van 18.00 uur in de Ichtuskerk te Katwijk. Kortom: De laatste lootjes op weg naar het vertrek op DV maandag 25 juli om 03.30 uur 's morgens uit het voormalig Gemeentehuis in Rijnsburg ! Eerst nog even uitrusten !
Jaap de Mooij Jaap de Mooij uit RIJNSBURG schreef op 7 juni 2016 om 17:29:
Beste mensen !! De vernieuwde site is in de lucht! Wim, hartstikke bedankt! Ik schrijf dit bericht in Uzlad, Oekraïne. Inmiddels op nezoek geweest bij Marion, Dubno, Nadja en Sergej in Rivne, Max en Tanja in Rivne (12 weeskinderen naast hun 2 eigen kinderen, dir project wordt gesteund door St. Oekroe), Shepetivka (Afgelopen zondag heel veel kinderen ontmoet op een spel en vertelmiddag in het bos ! Super!) Het weeshuisje in Hulsk bezocht(Heel bijzonder! Dit was in 2007 het eerste project van Handen Wapperen! Inmiddels zijn de laatste 2jaar de kinderen uit Hulsk mee gewest met Kamp Oekraïne !) Morgen blew naar Lerthychiv (project 2013) en Verbka. Een hartelijke groet van alle bekenden voor alle vrienden van de Oek in Nederland !
admin admin schreef op 6 juni 2016 om 23:11:
Het allereerste bericht van elke afzender wordt door de webmaster (of iemand anders met een password) gemodereerd. Na deze eerste drempel kan de betreffende persoon zonder controle berichten plaatsen. Dit voorkomt vervelende spam.
Webmaster Webmaster schreef op 6 juni 2016 om 23:07:
De nieuwe op WordPress gebaseerde Oekroe website is live! Eventuele onvolkomenheden graag melden aan webmaster@oekroe.nl. Alvast bedankt.
Wim Wim uit Rijnsburg schreef op 4 juni 2016 om 11:14:
Dit is een eerste bericht om het nieuwe gastenboek op deze geheel vernieuwde website te testen.